Snöstorm typ..

Haha idag blev det en riktigt spännande tur i skogen för mig och Paul. jag har tidigare upplevt honom som lite ljud- och blåstkänslig och idag blåste det ordentligt! Dessutom snöade det för fullt, men hästen tog det hela med lugn. Skrittade en runda i skogen då vägen var en enda isgata, men jag kunde inte motstå en liten galopp ändå. Paul verkade inte misstycka ;) Härlig uteritt blev det trots vädret :)


Wihiooo Galopp :D

Kommentarer
Postat av: viki

Sv; Idag gick det mycket bättre, istället för att hon var uppbunden tog jag bort grimskaftet från väggen och höll den i handen, jag borstade henne och hon stod helt stilla ;) hon gillar dessutom att bli borstad på huvudet, antar att hon hade en dålig dag eller nåt.

Har en annan fråga, det angår när jag knäpper på/av täcket där fram. Hon brukar lägga öronen bakåt och nafsa lite på en, går det att träna bort och få henne att kanske gilla att man är vid hennes framdel när man håller på med täcket? Kramar

2012-01-13 @ 19:14:48
URL: http://vikisblogg.blogg.se/
Postat av: Maja

Kan faktiskt sakna det här med snö (kommer säkert ångra mig så fort det blir minusgrader, haha), hade varit super att styrketräna i nu! För Nelly alltså, haha, inte mig!



s; Hon har faktiskt väldigt finmejslade öron, men den där manen alltså, helt VILD! X)

2012-01-14 @ 11:56:09
URL: http://majagoesirish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback