Update

Saker rullar på för fullt! Paul blev vaccinerad i lördags och därför har han vilats, han har dock verkat väldigt pigg och alert! Skönt, då han förra året fick feber efter vaccinet.

Annars känns ridningen som om vi har en tröskel att komma över! Vi har på dressyrträningarna försökt introducera sidvärtsförflyttningar i traven. Som alltid med denna häst när det är nytt på gång tycker han att det är väldigt obehagligt! Han flyttar utan problem i skritt och galopp, men traven är tydligen livsfarlig? Fick tips från min frisör att prova flytta honom på långsidan med huvudet mot väggen, för att få lite naturlig broms när han vill iväg. Ska prova nästa gång , hoppas det hjälper.

Det som blir så jobbigt när det är nytt som ska läras in till denna lilla häst är att han blit stressad allmänt, även i hoppning och dyl. När han sedan accepterat det nya brukar vi få en period av riktigt bra ridpass. Jag kan säga att jag verkligen längtar till dess! Just nu är det bara att traggla vidare ;-)
Film från i söndags

Hinner aldrig med allt jag vill när jag jobbar förmiddag, borde egentligen ligga i säng redan! Men slänger upp film från vår första nolla i 1.10m wohoooo ;)