Gårdagens ridpass

Hoppade ju igår, en riktig banhoppning. Red med vårt nya favoritbett, det tredelade sötmalmsbettet med koppar i mitten och känslan var riktigt bra! På framridningen var han hur fin som helst, väl framme för hjälperna och med en härlig bjudning.
 
Hoppade fram lite lågt på bandelar och därefter hela bana på låg höjd för att sedan höjja upp till110. Paul var lite för pigg och framför allt väldigt olydig och tjafsig. Känner att vi skulle behöva ett trimmpass på låga hinder för det blir sjukt svårt för mig när han bara drar mig ur sadeln helatiden!
 
Själva hoppningen var dock riktigt bra! det var bara mellan hinder vi fick lite problem! :)
 
 
Välanvänd bild på bloggen, förlåt!

Kommentarer
Postat av: JennyM

Sv: Nej, den just var kanske ett sämre exempel som jag hade på bloggen. Men tyvärr är 90% av dessa hästar väldigt barrerade. Det förekommer väldigt mycket sådant i både Tyskland och Holland. Men ingen bryr sig där.. tyvärr.. Men ponnyn du visade klipp på har dom förmodligen också barrerat :/
Dock tar dom gärna av skydden på dom när dom barrerar bara för att dom ska slå sig, därför har dom inga skydd på sig sedan heller. Så dom verkligen ska känna om dom är i.

2013-01-15 @ 01:06:37
URL: http://jmdressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback