Underbara semester

 
 
 
 
 
 
 

TA IN MIG!

Haha man märker när P vill in till maten!
 
 

Min lilla skithäst <3

Någon fick njuta lite i kvällssolen medan Silver reds. Han börjar bli lite rastlös min kille, men snart är det dags att sätta igång igen hoppas jag. Härliga färger blev det i solnedgången!
 
Idag blev det massa pyssel och en lång rykt. Hände dock något riktigt otäckt när jag skulle ställa upp honom i spiltan. Det är ju betonggolv och ett slätt sådant, och han snubblade till och gick ned på båda knäna. Skrämde verkligen livet ur mig klantiga häst! Rörde sig doch fint, så det blev som tur var inget allvarligt av det.  Efter denna lilla "olycka" var Paul jättespänd där han stod, höll på i en timme innan han slappnade av igen. Han är lite skärrad ibland den lilla sparvungen. Mulen såg suuuuperfin ut! IIHH så skönt! 
 
 
 
 

Semester

Min första semestervecka är nu förbi, tiden går ju fortare av något skäl bara för att man kan göra det man vill. Var inne på Mälarkliniken med Paul förra veckan och han behandlades lite varstans. Monika gissade att han antagligen blivit klättrad på och har då ömmat i ryggen och spänt sig vilket medfört små hältor på höger fram och vänster bak. Tror inte att det är något som kommer ta alltför lång tid att läka ut, men jag ska inte säga för mycket. 
 
Promenerar så långt jag orkar och har lust med så Paul får röra sig lite iaf, viktigt för läkningen med blodcirkluation också. Idag blev det ca 8km, jag var helt slut, hade ju cyklat ut också(14km). Annars har min stackare bränt sig riktigt illa på mulen, men även det har börjat läka nu, muggen ser också ut att vara på väg bort!
 
 
Har knutit dit en provisorisk trasa som skydd ;)
 

Semester