Framför mina ögon

Var och storhandlade idag på Coop och tro inte att jag i hippson hittar en artikel om hur man utvecklar hästens travregister? Självklart köpte jag den, min undran från tidigare inlägg verkar blivit besvarad! Jag tror faktiskt på ödet.
 
Nu blir det alltså lite läsning, men måste även städa och jogga en sväng, ska bli skönt att göra lite nyttigt trots att det kanske inte är det roligaste! ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: JennyM

Din beskrivning av hästarna var också riktigt bra, jag är imponerad faktiskt :)

Jag vet inte alls vad som står i den tidningen om ökad trav, men jag misstänker att så gott som alla mina tips finns med. Men har ett som är lite ovanligt att dressyrryttare använder sig av som jag kan dela med mig ;)
Lägg ut bommar på medellinjen, du kan börja med några och sedan lägga till fler och fler. Så travar du över dom vanligt, för att sedan rulla ut dom lite åt gången. Kan ibland hjälpa hästar som har svårt att länga :) Det gäller dock att du förbereder väl och så precis som du hade gjort på en tävling. Sätter dig tillbaka och får hästen på bakdelen och sedan låter den gå iväg litegrann liksom. Men bommarna kan hjälpa hästen lite :)

2013-06-24 @ 02:32:10
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback