Dagens Paul

Red ut en sväng i skogen. Paul var som vanligt pigg och glad, hade lite svårt att samla galoppen då han ville så mycket framåt. Arbetade i en lite större galopp än vanligt och han var faktiskt riktigt fin, tappade sambandet lite när det lutade svagt nedför, men annars hade han en rund och fin galopp. 
 
I veckan hade jag tänkt träna derssyr för en tränare, vi behöver verkligen ett par kritiska ögon på oss!
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Kollade på senaste videon från tävling och galoppen se förbättras riktigt mycket tycker jag! Nu galopperat han mycket mer runt och inte platt och fram! :D men som du säger så kommer han väldigt nära hindrena, kan man inte öva det med bommar framför hindrerna?

2012-09-17 @ 17:10:47
URL: http://hstliv.blogg.se
Postat av: Sanna

Jag blir galen! Försöker fixa min andra blogg men lyckas inte med koderna, har inte haft problem med sådant förut men med nya blogg.se blir allt ett rent virrvarr... Skulle du kunna kopiera din stilmall och kodmall och skicka till mig? INGENTING kommer bli likt ditt, det är bara att jag skulle behöva något att utgå ifrån då vissa saker inte finns med i min kodning och blir fel (trots att jag följer bra guider) när jag ska skriva in dom.. o_o uäh PANIK.

2012-09-18 @ 19:22:49
URL: http://hstliv.blogg.se
Postat av: Linnea

Vad maffig han är på bilden! Hur ofta tränar du dressyr på honom? Måste du åka eller har du någon på plats där du har din häst?

2012-09-19 @ 06:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback