Firar systeryster

Idag är lite släktingar hemma på besök då lillsyrran fyller 17 år på tisdag. Grattis Frida! Har precis fikat med jordgubbstårta, bullar och citronkakor, hur gott som helst! :D Har faktiskt inte varit i stallet ännu, men funderar på att skutta lite med pollen min, det är ju bara så himla roligt!

Denna helg har verkligen gått superfort! I Fredags var det Beach Volley med jobbpolarna som följdes av utgång. Kom hem vid 3 och gick upp kl 6.30 för att hänga med Amanda som skulle tävla i Södertälje. Var där i princip hela dagen och avslutade med att kika på Grand prix hoppning ifrån Paris på eurosport. Idag har jag unnat mig själv att dega i soffan, duscha sitta vid datorn och äta riktigt god mat. På måndag är det förmiddag som gäller på jobbet så det blir tidiga mornar och tidiga kvällar, inte alltid så kul..



Bus Silver slipper förresten sina bandage från och med igår. Det är jättefina skorpor på såren och det läker riktigt bra! Snart kan han sättas igång! Frida ska faktiskt börja ta kortare skrittturer redan imorgon. Så himla skönt att han är på bättringsvägen, inget är hemskare än när ens älsklingar inte mår bra! Inte sant? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback