Tack för tipsen!

Jag frågde ju tidigare om ni hade några tips om snygga remontträns, och jag vill bara tacka för hjälpen. Jag funderar mellan dessa just nu:


Bildkälla (hööks)

Jättesnyggt träns tycker jag, en kopia av Dyón-tränset. Däremot har det inte ett anatomiskt nackstycke vilket jag gärna vill ha. Sedan är jag inte säker på om de vita sömmarna gör sig bra på en häst med så pass mycket bläs som Paul har. Men det är prisvärt, verkligen! Kanske blir det jag införskaffar, men antagligen ett svart :)



Treadstone tränset ser mkt trevligt, och även om det är lite dyrare kanske det är värt de extra pengarna om man har läderkvalite och hållbarhet i baktankarna.


Kommentarer
Postat av: Paulina

Riktigt snyggt!

2012-02-05 @ 19:37:49
URL: http://fotopaulina.blogg.se/
Postat av: Karin

Vill du ha ett hållbart träns med fint läder och som håller så ta Treadston:et!



Här har du fler snygga remontträns



http://www.charlies.nu/hast/trans/remont-trans-charlies.html



http://www.lyckasridsport.se/trans-italy-remont-p-811-c-184.aspx



Om du fortfarande står och vellar emellan hööks och treadstone tränsen och det är utseendet på nosgrimman du är ute efter, alltså att det är spännen uppepånosen. Kan du alltid köpa en lös nosgrimma till ifrån hansbo, finns bland annat här: http://www.rytteriet.nu/product125-232.html

2012-02-05 @ 19:49:02
Postat av: Tania Aalto

Snygga bägge två! Jag gillar när man kan ställa nosdelen, dock ser det väldigt kort ut på hästen på bilden - konstigt att de inte har valt att länga den för själva remmen ("sidostycket") till nosgrimman sitter alldeles för högt upp ju...? Ska ner flera centimeter på vardera sida!



Vita sömmar är fint även på hästar med bred bläs! Jag har några nosgrimmor med vita dekorsömmar och Alice (min pålla som ju har stor bläs) är jättefin i dem - tycker i alla fall jag. Men, alla har ju sin smak!



Svar på din kommentar ang betten:

Det värsta är att jag tror att de gör det! Hur skulle annars butiken gå runt och varför skulle de ha ett sådant stort sortiment av sådana bett? Kollar man deras övriga sortiment så verkar de ju nästan ha ett större bettutbud än någonting annat... Stackars hästar och skrämmande att det finns så stor okunskap bland "hästmänniskor"! :(

2012-02-06 @ 00:17:47
URL: http://stensholmen.wordpress.com
Postat av: Sarah

Jag har det från Hööks och jag älskar det! Bra kvalité för att vara så billigt! :)

2012-02-06 @ 12:02:23
URL: http://sarahhedengren.blogg.se/
Postat av: Emma

Vill bara tipsa om detta träns http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/productdet.asp?gid=23&subgid=56&wwwalias=ahhnu&pid=47164 underbar kvalite och passform, jag är jättenöjd med mitt som jag dessutom hittade för halva priset på Charlies häst och Hund!

2012-02-11 @ 12:47:21
URL: http://xoffbeat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback